Sertifikati
cert-aham-logo
NAGRADE

Asocijacija proizvođača kućnih aparata AHAM je američka asocijacija koja potvrđuje performanse nekoliko vrsta kućnih aparata uključujući i prečišćivače vazduha.

Više
cert-ce-logo
CE SERTIFIKAT

CE sertifikat nam daje garanciju da je proizvod proizveden u saglasnosti sa standardima evropskog zakonodavstva o zdravlju, sigurnosti i zaštiti životne sredine.

Više
CA-ARB-logo
SERTIFIKAT CALIFORNIA AIR

Ronald Regan je osnovao ovaj bord 1967. godine sa ciljem da se održi čistoća vazduha i zaštiti populacija od toksina i drugih štetnih materija.

Više
cert-ecarf-logo
ECARF SERTIFIKAT

Ovaj sertifikat je potvrda da uređaj pomaže ljudima koji su alergični na neke čestice koje se nalaze u vazduhu. Sertifikacija znači da uređaj može značajno poboljšati kvalitet života ljudi koji pate od alergija izazvanih alergenim česticama koje se nalaze u vazduhu. U procesu sertifikacije učestvuju nezavisni stručnjaci, lekari i naučnici.

Više
cert-energystar-logo
ENERGY STAR SERTIFIKAT

Energy Star program je jedan od najpoznatijih standarda koji pomaže korisnicima da se odluče za proizvode sa manjamom i efikasnijom potrošnjom energije.

Više
cert-rohs-logo
ROHS SERTIFIKAT

RoHS sertifikat nam daje garancije da je prozvod proizveden u skladu sa standardima evropskog zakonodavstva koji se odnosi na ograničenja u pogledu sadržaja opasnih materija u procesu proizvodnje elektronske opreme.

Više
cert-allergyuk-logo
Allergy UK SERTIFIKAT

Allergy UK sertifikat sa protokolom koji su stvorili naučnici, potvrđuje da prozvodi koji imaju ovaj sertifikat smanjuju čestice alergena koji se nalaze u vazduhu i na taj način pomažu korisnicima da se lakše nose sa neželjenim alergijama.

Više
yonsei-university

ISTRAŽIVANJE UNIVERZITETA 


YONSEI

Uklanjanje virusa gripa

Test koji su izvele laboratorije Univerziteta Yonsei zaključio je da tehnologija WINIX Plasmawave® smanjuje stopu živog virusa gripa za 99,6% za 1 sat.

ul-logo
Električna i mehanička sigurnost

WINIX Plasmawave® tehnologija je u skladu sa UL standardima bezbednosti

NAGRADE
Logotype-of-Red-Dot-2016
if-design-award-2016 (1)
award
bnr_gooddesign_award
81882_48951_5627
th (6)
1
2
3